Väggkalender för 2019 - ett år med djuren!

Ge djuren den bästa gåva du kan ge – ett liv utan rädsla och plågor

Ge en gåva här på 125 kr eller mer så får du våra fina väggkalender "Ett år med djuren" som tack! Kalendern berättar med bilder om vårt arbete för djur runt om i världen.

OBS! Begränsad upplaga - först till kvarn! Vi skickar din kalender inom ca fem arbetsdagar efter att vi mottagit din beställning.

Vill du istället betala via Giro eller Swish? Mejla till info@worldanimalprotection.se, skriv "Kalender" i ämnesraden och skriv ditt fullständiga namn och adress, så skickar vi instruktioner om hur du betalar. Tänk på att det då kan ta några extra dagar, eftersom vi måste ta hand om din beställning manuellt.

Tack vare din gåva kan djur få ett gott liv

Vi samlar in pengar globalt. Din gåva går till vårt omfattande arbete för att skydda djur i nöd över hela världen. Vi räddar björnar från misshandel och ger dem ett nytt liv i reservat. Vi vaccinerar hundar, så att de inte avlivas av rädsla för rabies. Vi ser till att mat och veterinärhjälp når fram till djur som drabbats av naturkatastrofer. Och vi arbetar för bättre förhållanden för lantbruksdjuren.

SE - Kalender_2019 - Text og billede - 1/2 - 1/2 - Image and text ( min 689px wide image)
SEK

Beloppet går att ändra (min. 125)
Stöd nu Betala
Din gåva på 0 kr. gör skillnad
0
björnar kan få mat i en vecka
0
getter eller kor kan räddas och få skydd mot våldsamt väder
0
hundar kan bli vaccinerade mot rabies